Digital

 • WELDONE

  Digital, Portfolio

  Weldone er en mekanisk industriell servicebedrift lokalisert i Sauda. Deres hovedfokus er å være en solid leverandør av vedlikehold og montasjetjenester, samt prefabrikkering av stål og stålkonstruksjoner. I 2006 utarbeidet vi et identitetskonsept for dem. Nytt navn, logo og alt annet identitets- og markedsmateriell til bruk både internt og eksternt. Det ble også laget en nettside og nå var det på tide å oppdatere denne til en responsiv web med et tidsriktig uttrykk. http://weldone.no/

  detailspreview
 • WATERWALL

  Digital, Identitet

  Waterwall er et nytt selskap som presenterer et nytt konsept innen brannsikring. Produktet består av noen spesialkontruerte dyser som genererer en solid vannvegg. Bruksområdene er mange: Tunneler, tett trehusbebyggelse etc. Reload har utviklet navn, identititetsprogram og markedsmateriell både på papir og digitalt.

  detailspreview
 • STAVANGER KOMMUNE

  Digital, Identitet, Print

  STEMMERETT FOR 16- OG 17 ÅRINGER Også i 2015 deltar Stavanger kommune i et forsøk med nedsatt stemmerettsalder til 16 år ved kommunestyrevalget. Vi har bistått kommunen med informasjonsmateriale som forteller ungdommen om viktigheten av å bruke stemmeretten.

  detailspreview
 • DRAGEFESTEN 2015

  Digital, Identitet, Print

  Dragefesten i Sola er Norges største og eldste årlige dragefestival. Reload har igjen stått for design og markedsføring av arrangementet. Figurene er laget av Sunniva Dybvig og Fin Serck Hanssen har fotografert. Takk til Centrum trykkeri for trykk av plakat, diplom, flyer osv.

  detailspreview
 • STAVANGER AUTO

  Digital, Identitet, Print

  Stavanger Auto følte tiden var inne til å fornye seg. Her var det snakk om oppdatering av logo, ny web løsning, sosiale medier og ulike trykksaker som skal bygge opp merkevaren.

  detailspreview
 • VELG Å LEVE!

  Annonser, Digital, Identitet, Portfolio, Print

  Skal vi forebygge selvmord, må vi snakke om det. I dette prosjektet skal vi prøve å få Rogaland i tale. Målet er at økt kunnskap om selvmordsatferd kan redusere antall selvmordsforsøk. Kampanjens målgruppe er alle som bor i Rogaland, med fokus på allmennleger, sykehusansatte, og ansatte i kommune og skole. Budskapet er at selvmord kan forhindres og at det er hjelp å få.

  detailspreview
 • SCHIZOFRENIDAGENE 2014

  Annonser, Digital, Identitet, Portfolio, Print

  Schizofrenidagene i Stavanger er blitt en konferansearena som er unik i nasjonal og internasjonal sammenheng, og er Nordens største, faste tverrfaglige psykiatrikonferanse - et treffpunkt for nettverksbygging, faglig påfyll og gode kulturopplevelser. I 2014 var tiden moden for å oppdatere logo og identitetskonsept. I tillegg til ny oppdatert profil samarbeidet vi med PsykOpp og Helse Stavanger om alt markedsmateriell ifm årets tema.

  detailspreview
 • ISPS – the International Society for Psychological and Social Approaches to Psychosis

  Digital, Identitet, Print

  Vi har i samarbeid med Helse Stavanger og psykiatrisk divisjon designet og utviklet identitet til en av verdens største konferanser innen psykiatri. Konferansen går av stabelen 18. til 22. mars 2015 i New York. Temaet er: From DNA to Neighborhood: Experience and Relationship in Psychosis – An International Dialogue.

  detailspreview
 • EXIT LAR

  Digital, Identitet, Print

  EXITLAR er et pilotprosjekt som er i ferd med å bli realisert. Målet er å hjelpe LAR-pasienter til å avslutte sin substitusjonsbehandling med metadon eller subutex/suboxone, når de ønsker dette. Reload har bistått med profil, sosiale medier, web og div. presentasjonsmateriale.

  detailspreview
 • DansiS

  Digital

  DansiS er en organisasjon for og av profesjonelle dansekunstnere. Reload har i samarbeid med Petter Sømme designet og utviklet webløsningen. www.dansis.no

  detailspreview
 • Saipem

  Digital

  Webløsning for Saipem Norge med hovedvekt på rekruttering. saipem.no

  detailspreview
 • Trauma Care Ethiopia

  Digital

  Webløsning for Trauma Care Ethiopia

  detailspreview
 • Maersk Drilling Norge

  Digital

  En viktig del av HMS-programmet til Maersk Drilling Norge. hms-kultur.no

  detailspreview
 • ECC

  Digital

  Webløsning for Electronic Chart Centre

  detailspreview